Up-date byClaire ontwikkelingen.

Hallo !!
Eindelijk weer eens een blogbericht….

Zoals ik een tijdje terug al liet weten zijn er grote veranderingen gaande voor het merk byClaire. (lees hier)  Het garen is zelfs tijdelijk niet overal verkrijgbaar geweest. Maar hieraan komt binnenkort een eind.

Het nieuwe avontuur, waaraan achter de schermen heel hard is gewerkt, is bijna klaar voor de nieuwe start!

Zo is alles voor het merk onder de loep genomen en zijn er al een paar leuke vernieuwingen en veranderingen die ik met jullie kan delen:

– byClaire Cotton: In de Cotton collectie zijn er kleuren gewijzigd en maakt het deze kleurenserie nog completer en mooier.
– byClaire Softmix: De Softmix collectie krijgt uitbreiding van een aantal prachtige kleuren en is helemaal afgestemd op de huidige trendkleuren.
– byClaire Sparkle: Het nieuwe byClaire Sparkle garen laat nog even op zich wachten maar dit garen komt zeker terug in de collectie, want een ‘sparkle’ in het haakwerk is altijd goed.
– Nieuw byClaire garen: YEAH!! In juni wordt het assortiment uitgebreid met een nieuw garen, heeeeel tof, SUPER gaaf en daarover heel snel meer nieuws!!

De nieuwe start zal ook te zien zijn in het byClaire wikkel. De hele look is veranderd, is frisser, eigentijds en nog meer byClaire.

Al met al zijn er dus vele veranderingen en dan heb ik het nog niet eens over de wijzigingen van werkplek en alle andere zaken die nodig zijn geweest voor het maken van een nieuwe start.

Nog heel even en dan zijn de fantastische byClaire collecties weer terug op de markt!
Nog mooie en frisser en leuker.
Binnenkort kan ik jullie ook alles laten zien!!
Want de uitbreidingen van kleuren zijn echt heeeel erg mooi…..

Houd de byClaire blog goed in de gaten want ik zal er binnenkort weer veel vaker zijn met nieuwe inspiratie, leuke patronen en byClaire updates.
Ondertussen kun je mij ook volgen via Instagram , met ‘instagram – stories’ geef ik regelmatig een kijkje achter de schermen.

Tot snel!

X Claire

27 gedachten over “Up-date byClaire ontwikkelingen.

 1. Wat klinkt het allemaal spannend. Ik maakte al wat zorgen over By Claire. Het was zo stil. En in de winkel zag ik de hoeveelheid garen van ByClaire afnemen.

  Succes, Margaret

 2. Super gaaf allemaal, Claire! Wat een heerlijk werk heb je toch! Geniet van al het moois om je heen en kijk met interesse uit naar je nieuwe projecten en items!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 3. Zó leuk voor je!
  Super benieuwd naar de nieuwe kleurtjes en garen!

  Fijne avond.

  Lieve groet, Caroline.

 4. fijn dat alles zo goed gaat zie altijd uit naar je berichtjes en nu naar alles wat komen gaat liefs Ada

 5. Leuk! Ik ben benieuwd!

 6. Heel leuk Claire ik ben benieuwd!
  Succes met alles….

  Groetjes Petra

 7. Wat een ontzettend leuk nieuw Claire!!
  Ik ben erg benieuwd wat je nog allemaal voor ons in petto hebt 🙂

  Groetjes, Shirley 🙂

 8. no more craigslist where to go for gay dating https://gaypridee.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *