Een echte ‘lapjes deken’

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 4

Een tijdje geleden gaf ik een workshop in de winkel ‘de Sampler’ in Haarlem (een prachtige winkel met de mooiste quiltstoffen en ook de byClaire garens)

Eén van de dames had een hele berg ‘hexagon’ lapjes mee. In alle kleuren van het byClaire Softmix garen. Een prachtige kleurrijke berg!
Of ik mee wilde kijken hoe ze dit mooi aan elkaar kon maken, ze kwam er niet uit en vond het toch niet naar haar zin.

Nadat we samen hadden gekeken, ik laaiend enthousiast, zij iets minder…
kreeg ik aan het eind van de avond die hele berg gehaakte lapjes kado!!

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 1

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 2

Nu mag ik er een mooie deken van maken, onwijs gaaf!
Zo blij als een kind ging ik naar huis met een tas vol lapjes!!!

Ik had het de afgelopen weken veel te druk om er eens rustig voor te gaan zitten hoe ik deze lapjes nu mooi
aan elkaar wil gaan maken. Dus daar buig ik me nu over en probeer van alles uit…. mogelijkheden genoeg.

Eén ding is zeker, het gaat een kleurrijk geheel worden.

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 5

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 3Kleuradvies – Haakgeluk-dag
Aanstaande vrijdag, 13 november ben ik van 12.00 – 16.00 uur bij EchtStudio voor KLEURADVIES klik hier

Wil je een mooie combinatie maken, zoek je naar een toffe ‘finishing touch met pit’ en kom je er niet uit?
Kom gezellig langs, dan kijken we er samen naar.
Ook leuk om ‘wol/stof/garens’ cadeau te doen, voor de komende feestdagen.
Samen een mooi pakketje samen stellen kan ook!

Gratis en voor niets, met koffie en thee!

Tot vrijdag!!Kleurenworkshop

Aanstaande zaterdag 14 november : bij Knotten in Delft – klik hier 

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 1 (1)HAAKGELUK 2

Correcties en wijzigingen Haakgeluk 2

– Klik hier – 

een extra pagina Haakgeluk voor in je boek!

 

 

 

25 gedachten over “Een echte ‘lapjes deken’

  1. Wat leuk Claire, krijg gewoon zin om dit ook te gaan maken. Eens iets anders dan al mijn omslagdoeken en sjaals hihi. O en een kadopakketje voor de feestdagen. Ik zet het direct op mijn verlanglijstje. Groetjes uit Apeldoorn

  2. Wat jammer dat die mevrouw al die kleur bij elkaar toch niet helemaal naar haar zin vond. Wel aardig dat ze jouw haar berg lapjes gaf en jij nu een prachtige deken kan maken. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Dan heb je een fijne deken waarin alle kleuren van jouw garen zijn terug te vinden. Altijd handog voor als je op stap gaat.

    Groetjes, Margaret

  3. Ziet er heel mooi uit!Ik haak ook vaak lapjes dekens/spreien en vind het aan elkaar zetten het vervelendst!Haken met halve vasten is het makkelijkst maar ik vind zo’n zichtbare “rand” niet zo heel mooi(mijn smaak).Aan de achterkant zie je hem niet maar ik vind t het mooiste om ze gewoon aan elkaar te naaien met een dikke stopnaald en één kleur garen.Een mooi gladde deken,maar wel een hele klus..Succes Claire,je maakt er ongetwijfeld iets prachtigs van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *