byClaire FRIENDS – patroon

 
Natan, van HEARTMADE by NATAN maakte van 1 streng byClaire Chunky Cotton 
een prachtig macramépatroon!
Een geknoopte plantenhanger, met CHUNKY dots.
Met de duidelijke fototutorial en het filmpje die ze maakte,
kan jij ook met dit patroon aan de slag.
Hoe tof!!

Veel knoopplezier! 

Download patroon

*LET OP: dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt/ingezet.
Het patroon is eigendom van ontwerpster Natan en is tot stand gekomen in een samenwerking met byClaire. 


Mijn naam is Natan van Heeswijck en ik ben trotse moeder van een zoon van 24.
Ook wonen hier een aantal huisdieren waardoor draadjes vaak niet veilig zijn 😉
Mijn moeder was vroeger altijd bezig met verschillende handwerk technieken.
Zij stimuleerde mij mee te doen op mijn eigen niveau. Verjaardags kadootjes die ik mij goed herinner waren een weefgetouw en een klein naaimachientje waarop ik als 7 jarige poppenkleertjes naaide. Ook nu ben ik nog steeds graag creatief bezig. Ik vind veel leuk maar macramé en haken zijn momenteel wel favoriet. Ik vind het leuk zelf te bedenken en creëren , wat zich momenteel vooral uit in het maken van woonaccesoires. Nu voor het eerst een patroon uitgewerkt, wat voor mij best heel spannend is! Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen, en wens jullie allemaal veel knoop plezier! 

 

Volg Natan op Instagram, Facebook en Pinterest

  

  

 

De mooiste patronen maken we samen!

24 gedachten over “byClaire FRIENDS – patroon

 1. Geweldig, wat ontzettend gaaf en leuk gemaakt! Deze ga ik zeker eens maken voor m`n planten-verzameling!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 2. ik vind het geweldig ,ga het zeker ook maken
  groetjes Riet Lelieveld

 3. Wat een leuke is dit…ga vanmiddag aan de slag !!
  Groetjes, Marja

 4. Waar kan ik het filmpje vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *