byClaire workshop – op het STRAND!!

Zon….. zee…. haken…. koffie (of thee)…… de ideale combi om een gezellige avond aan het strand te hebben! Samen een avond haken aan een leuk zomertasje in een gezellige strandtent, ik heb er nu al zin in!!byClaire-workshops-haakgeluk (3)

Samen met Jeannette van De Winkel van Jeannette, organiseren we een byClaire workshop aan het strand, op 3 en 4 juni in de strandtent van Beachhouse Key West in Katwijk aan Zee. Haken voor een zomers tasje wat ideaal is voor iedere vakantie en direct zorgt voor een zomers gevoel!

Het perfecte tasje voor een vakantie aan zee of bij het zwembad, ideaal voor op de camping en heel hip bij een stedentrip.

byClaire-workshops-haakgeluk (2)

Zo handig voor je bolletjes katoen, de boodschappen van de markt of een stapeltje tijdschriften.

byClaire-workshops-haakgeluk (5)

Je krijgt bij deze workshop het patroon van de tas, 2 bollen byClaire katoen naar keuze, mooie stoffen hengsels en de patronen voor de grote en kleine bloemen en blaadjes waarmee je de tas kunt versieren.

byClaire-workshops-haakgeluk (4)

Tijdens de workshop kun je haken aan de bloemen óf al een begin maken met de tas. Het project starten we gezamenlijk op en kun je thuis (of op vakantie) verder afmaken.

byClaire-workshops-haakgeluk (6)

Zo’n tasje draagt heerlijk en er kan echt heel veel in!

byClaire-workshops-haakgeluk (7)

Onder het genot van een kopje koffie of thee hopen we op een mooie zomerse HAAK avond!!

AANMELDEN: via de site www.dewinkelvanjeannette.nl   KLIK HIER
KOSTEN:  €37,50 dit is incl. 2 bolletjes byClaire Cotton voor het haken van de tas (kleur naar eigen keuze), stoffen hengsels, koffie en thee. Het materiaal voor het haken van de bloemen is tijdens de avond aanwezig.
DATA: Woensdag 3 en donderdag 4 juni, van 19.30 – 22.00 uur. (Neem haakgerei mee, haaknaald 2,5 of 3 of 3,5
WAAR: BeachHouse Key West in Katwijk aan Zee (zie site)  tegenover de Wilhelminastraat, op het strand, parkeren kan in de parkeergarage, onder de duinen.

byClaire-workshops-haakgeluk (1)

PS: Kun je niet komen maar wil je wel dit tasje haken? Na de workshop zal dit patroon als PDF hier op de site te bestellen zijn.

 

9 gedachten over “byClaire workshop – op het STRAND!!

 1. Superleuk! Ik moet nog even kijken of ik kan. Zou een leuke start zijn van de zomervakantie!

  Groetjes

 2. Wat geweldig leuk! Jammer dat het (nog?) niet overdag is. Had het een leuk verjaardagsfeest/vriendinnen cadeau gevonden. Veel succes!

 3. Dat wordt dan na 4 juni bestellen. Ik zit dan op Ibiza met mijn dochter. Jammer dat die niet in mei is. Had ik de tas kunnen showen op Ibiza

 4. So pretty!!!

 5. Dag Claire,

  Een van mijn vaste haaksters op de donderdagavond vroeg me of ik er wat voor voelde naar deze workshop te gaan!? Tja…alsof ik dan nee kan zeggen. Whaha.
  Dus zojuist kaartjes besteld voor donderdag 4 juni…..jou workshops zijn gewoon zo GEZELLIG!! ♥
  En ben ook zo dol op de zee en het strand…nu maar duimen voor goed weer! 😉

  Liefs Esther ♥

 6. Ik heb er zo`n zin in! Fijn dat je na Voorhout ook naar Katwijk komt, heerlijk een avondje haken aan zee!

 7. Zo leuk! Het is helaas te ver voor mij. Als het op zaterdag was, had ik een hotelletje geboekt;-) Nu hopen op een andere bijeenkomst (midden van het land). Heel veel plezier! Geniet lekker!

 8. Is er nog plek op woensdagavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.