Party!

De eerste zaterdag van de vakantie begon goed. Ik was uitgenodigd voor de Let’s meet Haakparty van Lisanne van het blog Draad en Praat.
En wat was dat een feest! Ik heb genoten en mijn vakantie begon zo super relaxed.

byClaire-haken-garen (1)-1

Het werd georganiseerd bij EchtStdudio en we waren met zo’n 25 gezellige en creatieve dames. Er was tijd te kort! Ik heb lang niet iedereen gesproken. Zo leuk en gezellig om mensen die je kent van instagram of een blog, en van dezelfde dingen houden, nu in het ‘echt’ te ontmoeten….

mei 11

Lisanne had het perfect georganiseerd. De styling, de aankleding, het eten en drinken. Alles was tot in de puntjes verzorgt en helemaal in haar style, zo mooi!

byClaire-haken-garen (2)

Lieve Lisanne, dank je wel voor de super gezellige en heerlijke dag!

byClaire-haken-garen (3)-1

Een paar dagen later viel de hobby Handig, de nieuwste, op mijn deurmat. Daar stond ik, als Haaktalent en 2 pagina’s over mij en het byClaire avontuur. Leuk hoor!!

byClaire-haken-garen (5)

En aan het eind van de vakantie zat ik bij de opticien, onder andere voor kind die toe was aan een nieuwe, grotere bril. Maar omdat ik al maanden last had van moeie ogen en een zwaar hoofd liet ik ook even naar mijn ogen kijken…..  En ja hoor, ik ben nu dus ook aan de B R I L !!
Mijn wereld is weer een stuk helderder en scherper.

 

Fijne week!

 

 

 

10 gedachten over “Party!

 1. Staat je hartstikke mooi, je bril!
  Leuk hoor.

 2. Jaaaaa! Het was een een ontzettend leuke en geslaagde haakparty! En veel te weinig tijd om iedereen gesproken te hebben. Je bril staat je onwijs goed!
  Groetjes, Lotte

 3. Hoi Claire, De bril staat je super. Nu kan je vast nog mooiere haakstukken maken.

 4. Ik zag de foto voorbij komen op instagram, echt een super mooie bril, Claire! Staat je zo onwijs goed. De party was echt leuk, `k heb al veel blogs erover gelezen, super! Fijne week,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 5. Wat leuk, zo’n haakparty. lijkt me ook gezellig om eens heen te gaan, als nog eens zoiets georganiseerd word. super leuk. En die bril staat je goed ;-). Fijne avond.

  Lieve haakgroetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 6. Die bril staat je hartstikke goed!! En wat fijn dat de wereld nu weer scherper is.
  Groetjes Sandra

 7. Leuk Claire om jouw verhaal te lezen!
  En zo leuk om te zien dat iedereen die op hetzelfde feestje was z’n eigen fotokeuze maakt!
  Deze zijn echt Claire!

  Groetjes Anique

  http://Www.klein-maar-fijn.blogspot.nk

 8. Wow, de bril staat je hartstikke goed!! Kun je alle kleuren en draadjes weer goed voorbij zien komen op je haaknaald!

 9. Wat een gave bril Claire!

  Groetjes, Shirley 🙂

 10. Het was een super gezellige , inspirerende Haak Party !! Was ook voor mij een waanzinnige leuk begin van mijn week vrij ! Enne..je bril staat super !

  Liefs, Miriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.