Patroon – KIKA Vlaggenlijn

Een bijzonder verhaal…..
Een tijdje geleden zochten Janneke en Aafke contact met mij.
(Ik ken ze van het haken, van workshops en van Instagram: Janneke / Aafke )
Ze vertelden mij hun verhaal en ik kon niet anders dan mijn bijdrage leveren aan dit mooie doel.

Lees hieronder het verhaal en het verslag van Janneke en Aafke, over een mooie en speciale dag die zij organiseerden!

Wij zijn Janneke en Aafke, zusjes die dezelfde liefde voor kleur, patronen en haken delen. Rick, de man van Aafke, koos ervoor dit jaar ambassadeur te worden voor KiKa en veel geld in te gaan zamelen. Met als afsluiter in november de marathon in New York te gaan lopen. Ons creatief brein hebben we meteen aan het werk gezet. Wij willen ons op een eigen manier inzetten en daar een steentje aan bijdragen.

Al snel werden we het eens dat we een gezellig haakfeestje wilden realiseren, waar de bezoeksters entree moeten betalen. Een insta-meeting met iets lekkers, iets te haken en een klein cadeautje bij het naar huis gaan. De jacht naar een leuke hoofdsponsor duurde niet lang. Claire was meteen enthousiast en wilde ons helpen.

We gingen aan de slag om een mooi patroon uit te schrijven. Na veel proefhaken, ellelange telefoongesprekken, beeldbellen en honderden appjes, werden we het met elkaar eens om de vlaggenlijn te haken zoals hij nu is. En daar zijn we best een beetje trots op. Een vrolijke, kleurrijke vlaggenlijn met een stoere strepenvlag, een granny Mieneke vlag en een confettivlag!

De meeting is veel groter en mooier geworden dan dat we durfden te dromen. Dit door gulle sponsoring van grote, maar ook kleine bedrijven en webshops.

Op zondag 18 februari om 11.00 uur was het dan eindelijk zo ver. Er reisden 25 dames af naar Zwolle om aanwezig te zijn bij onze KiKa-instameeting. Bij binnenkomst was er ruime keus aan allerlei lekkers bij het taartenbuffet. Onder het genot van een kopje thee werd er kennisgemaakt en bijgekletst.

Vervolgens werd de officiële aftrap van de dag gedaan door een ouderwets potje ballontrappen. In iedere ballon zat een nummertje die correspondeerde met  een cadeautje die volledig geschonken zijn door onze favoriete webshops.

Hierna werd het tijd om het patroon van onze KiKa-vlaggenlijn uit te gaan delen. Spannend, want het was voor een hele poos ons best bewaarde geheim  en nu mochten we het dan eindelijk gaan delen met iedereen!  De reacties waren echt heel erg leuk!  Na de heerlijke lunch werd er gehaakt aan de vlaggenlijn, veel foto’s gemaakt en heel veel gekletst.

Natuurlijk waren er ook goodiebags om uit te delen. De unieke goodiebags werden met liefde gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. De inhoud werd ook weer volledig gesponsord. De dag vloog voorbij. Voor we het wisten was het tijd voor een groepsfoto en om weer naar huis te gaan.

De dag werd voor ons een dag met een gouden randje. We hebben genoten en we hebben een flink bedrag voor KiKa op kunnen halen. 

Omdat wij vinden dat je het leven moet vieren…

Janneke & Aafke

Is het niet een prachtige vlaggenlijn geworden? Gekoppeld aan het goede doel, de perfecte slinger om te maken….

 

(dit patroon was te koop van 26-02-2018 tot 26-03-2018)

Dank iedereen die dit patroon gekocht heeft! Het was een prachtige bijdrage.(NOTE *byClaire wordt met grote regelmaat benaderd om een bijdrage te leveren aan een goed doel of mooi initiatief.
byClaire steunt goede doelen. Daarvoor stellen wij jaarlijks een bedrag beschikbaar.
De bedragne en doelen voor dit jaar zijn reeds bepaald en vastgesteld.)

 

23 gedachten over “Patroon – KIKA Vlaggenlijn

  1. Heel mooi initiatief en wat een prachtige vlaggenlijn!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  2. Ik ga hem meteen bestellen. Wat een super goed initiatief!

  3. After many trial brackets, phone calls ellelange, video calls and hundreds of applications, we agreed to connect the flag line as it is now.

  4. gay massachusetts chat no sign up https://gay-buddies.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *