Het voorjaar in huis.

byclaire-bloemen (2)

Een echte voorjaars bloem vind ik de narcis. Een ‘zonnetje’ na de winter…..
Toen ik nog voor de klas stond was de het ‘vouwen van een narcis’ bijna een standaard voorjaars activiteit die ik aanbood. We hadden dan meteen voorjaar in de klas! En nu, met deze vaas is het voorjaar in mijn keuken.  Nou ben ik niet van de gele bloemen in de tuin, maar na de winter ben ik altijd blij met een vaas vol narcissen, dat betekend dat de winterjas bijna uit kan, de gympen weer aankunnen en er kopjes koffie buiten in de tuin gedronken kunnen worden! Afgelopen weekend was dat al zo.
En deze narcissen ontvouwden zo mooi, je zag het bijna gebeuren!

byclaire-bloemen (3)

byclaire-bloemen (4)

Deze mooie bloemen brachten mij weer terug bij het haakwerk waar ik een tijdje geleden mee begonnen was. Een gehaakte bloemen slinger, altijd goed voor het ‘voorjaarsgevoel’!

DSC_0801

Een zonnige week allemaal, laat het voorjaar maar komen!


*De workshop ‘Bloemen haken in de kas’ loopt al goed vol maar je kunt er nog bij zijn! Lees hier over de inhoud van de workshop of meld je direct aan via de mail: info@detulperij.nl

**Zondag ben in Delft bij de winkel Knotten van 14.00 tot 16.00 uur voor mijn boekje Haakgeluk. Kom gezellig langs! (klik hier voor alle info)

1 gedachte over “Het voorjaar in huis.

  1. Ik hou ook van narcissen! Heerlijk, de lente het huis in!

    Bij deze wil ik je ook laten weten dat ik je heb genomineerd voor de liebsteraward. Morgen vind je op mijn blog een post met meer informatie. Tot dan?

    Liefs, Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.