Een nieuwe byClaire workshop!

Ik ben dol op bloemen!
Ik heb ze eigenlijk altijd in huis en geniet daarvan. Ze zijn zo fotogeniek, altijd mooi en voor mij een echte inspiratie. Een van mijn lievelingsbloemen zijn tulpen. Ze zijn zo mooi van eenvoud en prachtig van kleur.
Hoe leuk is het dat ik nu een workshop ga geven in een Tulperij!

In April kun jij er bij zijn…
Dan geef ik op 2 avonden de nieuwe byClaire workshop: ‘Bloemen Haken’!  tussen de tulpenvelden, in een kas in Voorhout, in de Tulperij !

byClaire-workshop-bloemenhaken (2)

Op een unieke locatie, in een kas, de perfectie entourage….

byClaire-haakpatronen-workshop-bloemenhaken (4)

Met bloemen en tulpenvelden rondom als inspiratie….

byClaire-workshop-bloemenhaken (5)

We gaan kleuren combineren……

byClaire-haakpatronen-workshop-bloemenhaken (5)

en komen tot de mooiste creaties voor misschien wel een bloemenketting.

byClaire-haakpatronen-workshop-bloemenhaken (1)

Of voor een bosje bloemen (op stokjes).

byClaire-haakpatronen-workshop-bloemenhaken (12)

Ze staan prachtig op een krans….

byClaire-haakpatronen-workshop-bloemenhaken (9)

De mogelijkheden zijn eindeloos en met het byClaire garen maakt je de bloemen in de meest mooie kleurcombinaties. Ze kunnen lijken op echt bloemen maar ook zeer geschikt voor de mooiste fantasiebloemen…..

byClaire-haakpatronen-workshop-bloemenhaken (10)

Ik vind het echt super leuk en heb er nu al zin in, bloemen haken, in een kas, tussen de bloemen!

De Tulperij (alleen die naam is al leuk) is een bloembollenkwekerij van narcissen en tulpen en Daan en Anja zijn de eigenaren. Anja zelf haakt ook en nadat ze bij mij op een kleurenworkshop is geweest is dit idee ontstaan. Het is gevestigd in een bloemenkas, in Voorhout. In de kas is een prachtige workshop ruimte gemaakt, kleurrijke en nostalgisch ingericht. Daar zal ik de byClaire workshop ‘bloemen haken’ 2 keer gaan geven.

Je gaat werken met mooie bloempatronen. Je kunt je laten inspireren door de bloemen en vooral de kleuren van de bloemen om je heen. En met het byClaire materiaal kan ook jij komen tot de meest prachtige kleuren combinaties en voor je het weet heb je een prachtige verzameling gehaakte bloemen. Ter inleiding geeft ik kleur en haaktip. Ik neem diverse voorbeelden mee met wat je van de gehaakte bloemen kunt maken en daarna kun je zelf aan de slag!

*Let op: Voor deze workshop moet je de basiskennis van het haken beheersen.

Bij de workshop zit inbegrepen
– Verschillende bloempatronen, inclusief patroonbeschrijving en patroontekeningen.
– Materiaal om diverse bloemen van te maken.

Neem mee
Je eigen haakgerij; haaknaald 3 of 3,5, schaar en naald.
Je mag ook eigen haakgarens meenemen mocht je graag met materiaal willen werken wat je al hebt.

Data en aanmelden
Op donderdag 9 april en vrijdag 10 april van 19.30 tot 22.00 uur.
Voor alle informatie over de workshop, prijzen, locatie en om je aan te melden kijk hier of mail naar info@detulperij.nl

Meld je snel aan en dan zien we elkaar in april!

byClaire-workshop-bloemenhaken (6)

8 gedachten over “Een nieuwe byClaire workshop!

 1. Leukkkk maar zie (ook op tulperij site) geen prijs ?!

 2. Ahhh…jammmer!!! Ik had heel graag mee willen doen, maar dan ben ik juist met vakantie! Hopelijk ga je nog eens zoiets leuks organiseren, want bloemen haken vind ik heel leuk om te doen. Was zelf nog niet op het idee gekomen om ze op een satéprikker te maken, dit idee ga ik eens uitwerken. Fijne dag en hopelijk heb je de workshop snel vol.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 3. Bij workshops staat dat de prijs € 35 is, zag ik zojuist. 😉

 4. jammer dat het zover weg is. Is er misschien een mogelijkheid tot kopen van de patroontjes ik ben op 7 maart in Eindhoven bij een workshop van jou…
  groetjes Natasja

 5. Oh, ik ben verliefd!
  Mijn eerste topje in de kleur van 7-de chakra is af! Heb ook andere kleuren besteld, komen morgen ” naar mammie” 🙂
  Ik weet dat jullie net zon geinspireerd zijn als ik!
  Lady’s, veel haak- en breei – ontspanning!

  Bedankt ByClaire for bijzondere gamma in de kleuren en DIKTE dat PRIMA BIJ MIJN HANDSCHRIFT PAST!
  🙂
  With you I still smiling 🙂

  Victoria

 6. Ik heb me aangemeld voor de workshop bij de “Tulperij”, maar ik krijg er geen reactie op. Kan ik me bij jou aanmelden?

  Groeten, Corine

 7. Het probleem is opgelost, ik heb contact gehad.

 8. Hoi Claire,

  Zou het ook leuk zijn om deze workshop te organiseren in de Zomerbloemenpluktuin in Ouderkerk aan de Amstel? Een heel leuke locatie, ook in een kas en lekker centraal in Nederland.

  (ik was bij je kleurenworkshop in Alphen aan de Rijn, samen met Miriam Catshoek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.