byClaire FRIENDS – patroon

Mariska ging aan de gang met de byClaire Sparkle….
En ze maakte deze schattige boompjes!
Mooi voor in de boom of om te gebruiken als decoratie op tafel.

Download patroon – Kerstboompjes

*LET OP: dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt/ingezet.
Het patroon is eigendom van ontwerpster Mariska en is tot stand gekomen in een samenwerking met byClaire.

 


Volg Mariska op InstagramFacebook Pinterest en op www.studiodromenvanger.nl De mooiste patronen maken we samen 

 

 

 

 

20 gedachten over “byClaire FRIENDS – patroon

  1. Hoi Mariska, hoe krijg je het voor elkaar, heel apart en kleurrijk. Vroeger deed ik dat allemaal, breien, haken, naaien, maar sinds ik in de tropen woon al 52 jaar, komt het er gewoon niet van, te warm hier voor die dingen, denk ik? Leuk dat ik kan genieten van jouw mooie werkstukken. gr. Jeanne

  2. Hoi Mariska, hoe krijg je het voor elkaar, heel apart en kleurrijk. Vroeger deed ik dat allemaal, breien, haken, naaien, maar sinds ik in de tropen woon al 52 jaar, komt het er gewoon niet van, te warm hier voor die dingen, denk ik? Leuk dat ik kan genieten van jouw mooie werkstukken. gr. Jeanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *