byClaire FRIENDS

Wauw, dit is toch een plaatje!!
Hier wil je de hele zomer van genieten.
Een deken vol kleur en bloemen, dit is helemaal Jorina!
Wat een heerlijk zomers sfeertje…. 

Download patroon 

*LET OP: dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt/ingezet.
Het patroon is eigendom van ontwerpster Jorina en is tot stand gekomen in een samenwerking met byClaire.


Jorina van Crochet Rainbowtales

Ik ben gek op kleur, dat vind je overal terug bij mij, in mijn kleding, haakwerk en interieur. En dat deel ik graag met jou! 

Ik ben in 2011 begonnen met haken en vanaf dat moment ben ik verslaafd.
Geen bolletje is meer veilig. Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te bedenken en dat uit mijn haaknaald te laten rollen. 

Haken is een proces voor mij.
Het begint met een idee, tijdens het haken groeit dat uit tot iets groots, krijgt het steeds meer vorm en wordt iets van jezelf. Ik hoop dat ik jou met mijn patronen laat voelen hoe blij je kan worden van spelen met kleur en dat je er zelf mee aan de slag gaat.

Volg Jorina op : Instagram en neem eens een kijkje in haar SHOP 

28 gedachten over “byClaire FRIENDS

  1. Wat een mooie….leuke zomer kleurtjes
    Dank je wel
    Eveline

  2. Wat een superleuke vrolijke deken! Komt er ook een diagram? Ik vind al die tekst zo verwarrend en in een diagram zie je in 1 oogopslag hoe het patroon van de bloem in elkaar zit. Ik ben vast niet de enige die graag met een diagram werkt i.p.v. tekst. Alvast heel veel dank! En natuurlijk bedankt dat we het patroon gratis kunnen downloaden! Groetjes, Margriet

  3. wat een waanzinnige deken die kleurtjes fantasties .

  4. Ook ik zou graag een diagram zien ipv een geschreven tekst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *