Afgelopen week…

blogbericht juni - 2 van 14

Vrijdag
Steeds vaker zitten we hier met z’n drieën op de fiets. Niet op de gewone fietsen, maar op onze racefietsen. Kind heeft ‘fiets genen’ en vindt het al net zo leuk als wij!

Met nog geen 5 minuten fietsen zijn we op de hei! Genieten van de natuur om de hoek, rugzak mee met een picknick voor onderweg. Nu het weer zo mooi is, is het dubbel zo fijn!

blogbericht juni - 3 van 14

Zondag
Een te gekke middag gehad bij de voorstelling Belle en het Beest in het circustheater in Scheveningen.

Kind zit al 4 jaar lang op musicalles en doet dit met heel veel plezier! Dit was een uitje via haar lessen… Ik kan de musical echt aanraden!! Het is een heerlijke middag uit.

blogbericht juni - 7 van 14

Woensdag
Op de koffie geweest bij mijn lieve oude omaatje… En een hele middag gezellig bijgekletst met mijn moeder en zus!

Donderdag
Ik heb nog een paar gekleurde vlaggen gehaakt voor de workshop ‘Haken aan het strand’ (klik hier), in mijn toffe nieuwe jurk van Hippest Fashion.

blogbericht juni - 14 van 14

blogbericht juni - 10 van 14

Vrijdag en zaterdag 
‘s Avonds logeerde ik samen met mijn zus in Zwolle, want de volgende dag moesten we om 10.00 uur in Meppel zijn waar we zelf een workshop gingen volgen.

Al maanden geleden hadden we het afgesproken… Op 4 juni zouden we gaan leren ‘fair isle’ breien (en continentaal breien op de rondbreinaald) bij de Haakgarage in Meppel.

Het was een ongelofelijk gezellige dag! Het is erg leuk om met mede ‘instagrammers’, die allemaal vooral haken, nu een keer een andere techniek te leren. Al tijden wilde ik dit een keertje doen. Ik kan wel een beetje breien maar nog niet zoals ik het nu heb geleerd. En natuurlijk heb je dit ook niet zomaar onder de knie… daarvoor moeten eerst heel wat brei kilometers gemaakt worden!

Maar dat komt wel goed… want het is te leuk om te doen!
blogbericht juni - 11 van 14

We begonnen met een proeflapje…

En uiteindelijk zijn we tijdens de workshop gestart met het ‘echte’ werk. Thuis heb ik dat nog 3 x uitgehaald want ik was niet tevreden…
Na poging 3 zag het er zo uit:

blogbericht juni - 12 van 14

IMG_8613

Zondag
De brei kilometers zijn gestart, op naar… BREIGELUK !

 

oja… wil je aanstaande zaterdag nog een gezellige workshop volgen? Bij de workshop ‘zomermand versieren bij Knotten in Delft zijn nog 3 plekjes beschikbaar. Wees er dus snel bij!! KLIK HIER om aan te melden

 

Misschien vind je dit ook leuk:

[related_posts limit=”3″ image=”150″]

22 gedachten over “Afgelopen week…

  1. Leuk dat breien! Ik kan alleen de ‘standaard’ steken, dus ben benieuwd naar Breigeluk 😉 En wat fijn dat je zo dicht bij de hei woont, lijkt me heerlijk!

  2. Wat een heerlijke, frisse blog, Claire! 🙂 Gaaf dat je nu ook gaat breien, zelf ben ik daar helemaal niet van (ook omdat ik denk het niet kan ;)) het eerste breiwerk van je is mooi om te zien. Leuk patroon ook, ziet er ingewikkeld uit. ;)!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  3. Wat heb je een geweldige jurk aan (de knalblauwe) mag ik vragen van welk merk hij is?
    Groetjes Karin

  4. Oh wat dom het staat er gewoon bij!????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *